Despre noi

CYA OFF-ROAD este un centru de închirieri ATV-uri înființat în 2017,  care își desfășoară activitatea în Bran, Moieciu și Zărnești. La cerere, putem organiza excursii off-road cu ATV-uri, UTV-uri sau SUV-uri oriunde în țară.

Activitatea companiei noastre are la baza pasiunea pentru off-road și dorința de a arăta și altora zone minunate greu accesibile prin alte mijloace.

Prin menținerea unor standarde ridicate de calitate cu privire la serviciile de închirieri ATV/UTV în zonele Bran, Moieciu, Fundata și Zărnești dar si prin rapiditatea cu care răspundem tuturor solicitărilor clienților noștri reușim să ne impunem pe piața locală cu succes. Prețurile competitive practicate și respectarea angajamentelor asumate au contribuit la dezvoltarea unor relații durabile cu clienții și partenerii nostri din întreaga țară. Încrederea acordată atât de ei cât și de furnizorii noștri ne onorează și ne obligă, în același timp.

Pasiunea se află la baza a tot ceea ce întreprindem în materie de organizare a excursiilor off-road cu vehicule tip Atv.

Cunoaștem cu precizie cerințele pieței și încercăm, prin tot ceea ce facem, să le răspundem cât mai bine, bucurându-ne de fiecare realizare în parte.

Știm că reușita unei companii depinde și de personalul acesteia. De aceea, ne mândrim cu instructorii noștri cu experiență cumulată în off-road de peste 25 de ani, cu pasiunea și profesionalismul pe care le pun în slujba clienților noștri.

Prin serviciile oferite încercăm să obținem respectul pe care îl acordăm noi înșine clienților care ne calcă pragul. Punem astfel la dispoziție nu numai experiența acumulată pe parcursul desfășurării activității noastre ci și responsabilitatea față de fiecare solicitare în parte, oferind servicii personalizate de calitate.

Call Now ButtonAPELARE