IMPRESII CLIENTI

“A fost o experienta fantastica alaturi de cei dragi. Instructorii ne-au insotit in mica iesire in natura. Au fost alaturi de noi cand am avut nevoie fara sa le simtim in permanenta prezenta. La jumatatea drumului am poposit pe un varf de deal unde aveam o priveliste nemaipomenita. Aici am fost serviti din partea casei cu ceai si cafea calda.  Preturile sunt excelente iar echipamentele sunt pe masura.  Cu siguranta vom reveni la dansii, eventual cu un traseu mai lung (acum am optat pentru cel de o ora).”

Mihociu Vlad


“O experiență plăcută, palpitantă. Am fost pe traseul de o oră, unul destul de deosebit cu peisaje minunate. La jumătatea traseului, o pauză pentru poze, pentru un ceai cald / cafea din partea lor. Atv-urile mari sunt noi, merg foarte bine. Cu siguranță, data viitoare încercăm traseul de trei ore.”

Eduard Mirică

“O experienta unica, instructorul foarte prietenos, traseul super cu peisaje superbe, in varf de munte am facut un popas unde ne a servit cu un ceai sau o cafea calda, nu veti regreta, daca sunteti prin zona si vreti ceva unic sunati l acum si nu o sa regretati, preturi foarte bune pentru ceea ce ofera”

Stanica Bogdan

“Ieri am avut parte de o super experienta completa care merita incercata macar o data pe sezon  un peisaj superb,locuri noi pentru noi, senzatia de libertate , “baterii incarcate” locuri unde nu te-ai fi gandit ca o sa ajungi,liniste dar si aventura. Pe langa asta, am avut parte de mai mult decat un ghid, de un om comunicativ,deschis, care tot traseul a avut grija de noi si a facut tot posibilul sa ne simtim bine, un om care nu s-a uitat la ceas si desi traseul nostru trebuia sa fie de doua ore s-a intins aproape de 3h.
Recomand cu drag iar noi singur o sa mai revenim pentru al doilea traseu.”

BOB ALINA DIANA


“Super calitate, super ghid, super traseu. Servicii la un nivel rar intalnit pe meleagurile noastre. Recomand din toata inima. Noi cu siguranta vom reveni.”

Alexandru Florian Ilie

“Am mers cu ATV-ul o ora si a fost super. Aveti ce vedea, nu este un traseu usor, dar nici greu. Cu siguranta o sa revin pentru traseul de 3 ore.”

Georgiana Catalina

Call Now ButtonAPELARE