INCHIRIERE ATV

INCHIRIERE ATVBRAN / MOIECIU / ZARNEST

CYA OFF-ROAD vă pune la dispoziție următoarele servicii:

  • Excursii cu ghid în zonele montane din jurul localităților Bran, Moieciu, Fundata, Zărnești, Râșnov, Poiana Brașov dar, la cerere, și oriunde în țară
  • Excursii cu durate cuprinse între o oră și câteva zile, trasee cu diferite grade de dificultate, în funcție de abilitățile clienților.
  • Ținem foarte mult la siguranța grupului, de-asta punem la dispoziția clienților echipament de protecție omologat și certificat precum și instructori cu vastă experiență în off-road.
  • Tarife imbatabile, oferte personalizate pentru grupuri mai mari de 20 de persoane sau evenimente team-building!

CYA OFF-ROAD adaugă experienței în domeniul organizării excursiilor off-road (Atv, Utv, Suv) flexibilitatea și deschiderea necesare dezvoltării permanente.

Adaptarea la cerințele pieței se face din mers, respectând atât profilul clienților cât și valoarile companiei. Prin atitudinea pozitivă pe care am adoptat-o am reușit să câștigăm încrederea partenerilor noștri.

Respectarea angajamentelor pe care CYA OFF-ROAD și le-a asumat nu ar fi posibilă fără cunoașterea și aplicarea celor mai noi tehnologii în domeniu. Politica de achiziții a vehiculelor de ultimă generație și menținerea acestora în perfectă stare de funcționare, la fel ca și investițiile în specializarea instructorilor reflectă interesul susținut și refuzul oricărui compromis în legătură cu standardele de ridicate de calitate ale serviciilor oferite.

CYA OFF-ROAD organizează, coordonează și oferă consultanță privind orice tip de eveniment team-building, cu orice formă de activități outdoor – asigurând toată logistica necesară începând de la cazare și continuând cu atv, suv, biciclete, paintball, tir cu arcul, tir cu arme airsoft, snowmobile, carting, snow tubing, tiroliană, echitație, excursii montane, aventura parc, etc.

inchireri ATV Bran
Call Now ButtonAPELARE